
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
750 g g | Rosii Rosie | |
0,5 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
80 g g | Castraveti Castravete | |
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Patrunjel Patrunjel | ||
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
200 ml ml | Apa Apa | |
60 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 felii felie | Paine cu secara Paine cu secara |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa Gazpacho
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spala, curata si taie legumele (taie rosiile, ardeiul gras, ardeiul capia si castravetele cubutele, toaca marunt ceapa, usturoiul si patrunjelul). Taie cubulete si feliile de paine.
Pune intr-un blender rosiile, ceapa, castravetele, ardeiul capia si ardeiul gras, usturoiul, patrunjelul, sarea, piperul, apa, uleiul si blenduieste pana la omogenizare. Apoi, adauga si cubuletele de paine si blenduieste din nou.
Pune supa Gazpacho in boluri si da la frigider pentru cel putin 2 ore sau peste noapte pentru a permite aromelor sa se amestece.
Pentru servire, taie felii de paine de secara, prajeste-le in tigaie, fara ulei si serveste cu supa Gazpacho.
Pofta buna!