
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Painea padurarului Painea padurarului | ||
60 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
200 g g | Telina Telina | ||
500 g g | Rosii Rosie | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 legaturi legatura | Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
200 g g | Morcovi Morcov | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSupa de rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatam si taiem in cubulete morcovii, telina si ceapa. Intr-o oala mai mica punem ceapa la calit (atentie, nu trebuie sa se rumeneasca!) si adaugam apoi telina si morcovii.
Taiem cubulete rosiile, cu pielita cu tot. De asemenea, curatam si taiem doi catei de usturoi. Adaugam apa fierbinte, iar apoi jumatate din cantitatea de rosii. Lasam sa fiarba, dupa care adaugam o jumatate din legatura de busuioc si restul de rosii.
Dupa ce toate rosiile au fiert bine, le pasam, adaugam restul de busuioc si uleiul de masline.
Pentru un succes garantat, se serveste cu paine prajita unsa cu un catel de usturoi. Aceasta este o reteta din regiunea italiana Toscana. Buon viaggio si buon appetito!