
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Rosii Rosie | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
750 ml ml | Supa de legume Supa de legume | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
1 varfuri varf | Chimen Chimen | |
2 bucati bucata | Avocado Avocado | |
1 bucati bucata | Limete Limeta | |
100 g g | Crema de branza Crema de branza | |
80 g g | Chipsuri tortilla Chipsuri tortilla | |
100 g g | Branza Emmentaler Branza Emmentaler |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa de avocado cu tortilla chips
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Cele doua fructe avocado se lasa la copt iar Emmentaler-ul se da pe razatoare.Limes-ul se stoarce pentru zeama.
Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se toaca in cubulete. Ceapa si usturoiul se curata de coaja, se taie marunt si se glaseaza in ulei de masline. Se adauga cubuleţele de rosii si se fierb inabusit rapid. Se toarna supa si se fierbe timp de 20 de minute, asezonandu-se cu sare, piper si chimion, dupa gust.
Intre timp, se curata avocado si se paseaza intr-un bol, cu sucul de lamaie si crema de branza. Se toarna supa fierbinte si se amesteca.
Preparatul astfel obtinut se toarna in boluri de supa preincalzite. In fiecare bol, deasupra preparatului, se pun chipsurile tortilla si se presara Emmentaler ras. Bolurile se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de cca. 5 minute, pana cand se topeste Emmentaler-ul. Pofta buna!