Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa crema de broccoli si cartof dulce
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incinge cuptorul la 180°C.
Pregateste legumele - taie broccoli in buchetele potrivite. Curata telina si cartoful dulce, taie-le cubulete. Taie ceapa felii. Curata usturoiul.
Pune toate legumele in tava, stropeste-le cu ulei de masline. Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si ierburi aromatice. Coace 25-30 min sau pana legumele sunt moi.
Pune legumele fierbinti in blender, adauga supa, smantana dulce si grana Padano. Da prin blender pana obtii consistenta dorita, mai cremoasa sau cu bucati de legume.
Inainte de servire, mai da un clocot supei. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Pentru crutoane, eu obisnuiesc la supa crema de broccoli si cartof dulce sa tai 2-3 felii de paine, sa le trec bine prin uleiul ramas in tava dupa ce coc legumele si sa le dau la cuptorul care e deja incins, cateva minute sau pana painea e crocanta.
Tot ce trebuie sa stii despre reteta: Alaturi de broccoli si cartof dulce poti adauga si alte legume - cartofi, morcovi, conopida.
Supa de pui se pregateste foarte usor - fierbi tacam de pui crescut lent, alaturi de zarzavat, in apa cu sare, la foc foarte mic. Ai grija sa spumezi supa des. Lasi sa fiarba foarte bine, pana apa scade la jumatate si supa este concentrata. O scurgi printr-o sita fina sau un tifon si o poti folosi imediat sau o poti congela, pentru a o avea mereu la indemana. Poti congela supa de pui in forme pentru gheata sau in pungute inchise ermetic.