
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Mazare Mazare | ||
150 g g | Unt Unt | ||
80 g g | Ceapa Ceapa | ||
25 g g | Usturoi Usturoi | ||
6 g g | Cimbru Cimbru | ||
6 g g | Busuioc Busuioc | ||
100 g g | Cartofi Cartof | ||
800 g g | Creveti Creveti | ||
120 g g | Icre de somon Icre de somon |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSupa crema de mazare cu creveti si icre
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o oala se pun la fiert in supa de legume sau supa de pui, ceapa, usturoiul si cartofii. Imediat ce cartofii sunt aproape gata, se adauga si mazarea, in felul acesta se evita fierberea in exces. Dupa ce mazarea este fiarta si inca verde, se pune supa in blender, se mixeaza si se strecoara.
Supa ar trebui sa aiba consistenta specifica unei supe crema, si nu a unui piure. Diferenta o face felul in care aceasta curge din polonic.
Intr-o tigaie incinsa se prajesc crevetii cu cimbru si busuioc in unt incins. Imediat ce crevetii sunt gata, se servesc in bolurile cu supa, iar langa creveti se asaza cate o lingurita de icre de somon.
Se orneaza cu frunze de busuioc si cimbru. Se poate servi cu crutoane. Pofta buna!