meriți să fii surprins
Supa crema de mazare cu creveti si icre

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Mazare Mazare
150 g g Unt Unt
80 g g Ceapa Ceapa
25 g g Usturoi Usturoi
6 g g Cimbru Cimbru
6 g g Busuioc Busuioc
100 g g Cartofi Cartof
800 g g Creveti Creveti
120 g g Icre de somon Icre de somon

Supa crema de mazare cu creveti si icre

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(34)

Mod de preparare

Intr-o oala se pun la fiert in supa de legume sau supa de pui, ceapa, usturoiul si cartofii. Imediat ce cartofii sunt aproape gata, se adauga si mazarea, in felul acesta se evita fierberea in exces. Dupa ce mazarea este fiarta si inca verde, se pune supa in blender, se mixeaza si se strecoara.

Supa ar trebui sa aiba consistenta specifica unei supe crema, si nu a unui piure. Diferenta o face felul in care aceasta curge din polonic.

Intr-o tigaie incinsa se prajesc crevetii cu cimbru si busuioc in unt incins. Imediat ce crevetii sunt gata, se servesc in bolurile cu supa, iar langa creveti se asaza cate o lingurita de icre de somon.

Se orneaza cu frunze de busuioc si cimbru. Se poate servi cu crutoane. Pofta buna!