Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
300 g g | Bacon Bacon | |
3 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
1 bucati bucata | Ceapa alba Ceapa alba | |
3 bucati bucata | Gulii Gulie | |
2 - 3 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 felii felie | Telina Telina | |
1 radacini radacina | Patrunjel Patrunjel | |
1 radacini radacina | Pastarnac Pastarnac | |
3 l l | Apa Apa | |
3 cuburi cub | Concentrat de legume Concentrat de legume | |
300 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | |
3 bucati bucata | Galbenusuri Galbenus | |
1 legaturi legatura | Marar Marar | |
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiorba de gulii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curata guliile si da-le pe razatoarea mare. La fel procedeaza si cu telina, radacina de patrunjel, pastarnacul, morcovii. Taie ceapa marunt, taie baconul fasii.
In oala pentru supa pune uleiul de floarea soarelui si caleste ceapa si baconul, pana ceapa devine translucida. Adauga legumele date pe razatoare, le calesti alaturi de bacon 2-3 minute, la foc mic.
Condimenteaza dupa gust, pune si cuburile pentru supa. Completeaza cu 3 litri de apa. Lasa sa fiarba fara capac, la foc mediu, 30 minute sau pana legumele sunt moi.
Intr-un bol incapator amesteca iaurtul si galbenusurile. Pune cate un polonic de ciorba peste iaurt, pentru a le aduce la aceeasi temperatura inainte de a a turna amestecul de iaurt si galbenusuri in ciorba.
Trage de pe foc, pune si mararul verde tocat marunt, amesteca. Pune capacul si lasa ciorba sa se linisteasca minim 30 minute inainte de servire.
Sa va fie de cel mai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.