meriți să fii surprins
Supa de ceapa si crutoane cu branza cu mucegai albastru

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

400 g g Ceapa Ceapa
75 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
(cu usturoi)
15 g g Zahar Zahar
15 g g Cimbru Cimbru
8 felii felie Baghete Bagheta
300 g g Branza cu mucegai Branza cu mucegai
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
80 ml ml Vin alb Vin alb

Supa de ceapa si crutoane cu branza cu mucegai albastru

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(101)

Mod de preparare

Curatam si taiem ceapa julienne subtire. Intr-o oala punem uleiul de masline si adaugam ceapa, gatim la foc mediu si amestecam continuu astfel incat sa nu lasam ceapa sa se arda.

Cand incepe sa isi schimbe culoarea si consistenta, adaugam zaharul impreuna cu cimbrul si caramelizam totul. Apoi turnam vinul alb, lasam alcoolul sa se evapore si adaugam supa de pui, de vita sau de legume. Lasam sa fiarba. 

Asezam bucati de branza cu mucegai albastru pe feliile de bagheta, impartim supa in boluri termorezistente si asezam deasupra lor feliile de bagheta cu branza si patrunjelul tocat marunt.

Putem bolurile la cuptor pentru ca branza sa se gratineze. 

Servim fierbinte, pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.