meriți să fii surprins
Supa rece de rosii si iaurt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Rosii Rosie
1 kg kg Ceapa galbena Ceapa galbena
500 ml ml Iaurt grecesc Iaurt grecesc
1 linguri lingura Busuioc Busuioc
1 linguri lingura Patrunjel Patrunjel
1 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
1 lingurite lingurita Zeama de lamaie Zeama de lamaie
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

Supa rece de rosii si iaurt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(10)

Mod de preparare

1. Punem rosiile intr-un blender impreuna cu ceapa si le pasam.

2. Strecuram amestecul printr-o sita pentru a separa cojile si semintele de pulpa rosiilor.

3. Incorporam apoi iaurtul, amestecand bine. Asezonam supa cu sare si piper si o punem la frigider pentru 30 - 40 de minute.

4. La servire adaugam busuioc, patrunjel, ulei de masline si suc de lamaie. Asezonam apoi, dupa gust, cu sare si piper. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.