meriți să fii surprins
Supa cremoasa de conopida cu sparanghel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Conopida Conopida
75 g g Gulii Gulie
3 bucati bucata Sparanghel Sparanghel
5 g g Nucsoara Nucsoara
5 g g Boia de ardei Boia de ardei
(iute )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Supa cremoasa de conopida cu sparanghel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(11)

Mod de preparare

1. Taiati cuburi gulia si conopida si fierbeti-le pana cand gulia se inmoaie foarte bine, ca pentru piure. Apoi pasati-le sau puneti-le intr-un blender si faceti un piure. Adaugati nucsoara si boia, asezonati cu sare si piper si amestecati.

2. Frigeti 1-2 minute sparanghelul intr-o tigaie, taiat in prealabil in bastonase subtiri, pana devine maro.

3. Puneti supa de conopida intr-un bol, aranjati sparanghelul in zig-zag sau tip gratar in mijloc si bucurati-va de noua minunatie! Merge minunat si cu pesmet amestecat cu niste ierburi aromate, E un deliciu!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.