
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Conopida Conopida | ||
75 g g | Gulii Gulie | ||
3 bucati bucata | Sparanghel Sparanghel | ||
5 g g | Nucsoara Nucsoara | ||
5 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (iute ) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSupa cremoasa de conopida cu sparanghel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiati cuburi gulia si conopida si fierbeti-le pana cand gulia se inmoaie foarte bine, ca pentru piure. Apoi pasati-le sau puneti-le intr-un blender si faceti un piure. Adaugati nucsoara si boia, asezonati cu sare si piper si amestecati.
2. Frigeti 1-2 minute sparanghelul intr-o tigaie, taiat in prealabil in bastonase subtiri, pana devine maro.
3. Puneti supa de conopida intr-un bol, aranjati sparanghelul in zig-zag sau tip gratar in mijloc si bucurati-va de noua minunatie! Merge minunat si cu pesmet amestecat cu niste ierburi aromate, E un deliciu!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.