
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Ciuperci
Ciuperci (shitake) | |
20 g g | Ghimbir Ghimbir | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
2 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | |
2 l l | Supa de legume Supa de legume |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa de ciuperci shiitake si ghimbir
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se pregatesc intai legumele: ciupercile se taie felii, ghimbirul in cubulete, usturoiul se toaca marunt, iar ceapa verde in bucati de aproximativ 10 cm lungime.
Se pun toate legumele si supa intr-o oala mare si se dau la fiert la foc mare. Dupa ce supa da in clocot, se continua sa se gatesca supa inca 4-5 minute la foc mediu. La final, dupa ce e stins focul, se adauga sosul de soia si alte condimente, dupa gust.
Supa se poate consuma astfel sau poate o baza delicioasa pentru risotto.