
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
650 g g | Varza murata Varza murata | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
500 g g | Rosii tocate Rosii tocate | |
1000 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
2 lingurite lingurita | Oregano Oregano | |
300 g g | Zahar
Zahar (dupa gust ) | |
1 legaturi legatura | Praz Praz | |
6 bucati bucata | Carnaciori banateni Carnaciori banateni |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa de rosii cu varza murata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se pune varza murata intr-o strecuratoare, se clateste, se stoarce bine si apoi se lasa sa se scurga. Se spala prazul, se toaca marunt partea alba si se prajeste impreuna cu varza timp de 3 - 4 minute in ulei incins. Se adauga rosiile si 800 ml de supa. Se asezoneaza cu sare, piper, oregano si zahar si se lasa la fiert timp de 15 minute.
Intre timp, smantana se condimenteaza cu sare si piper. Apoi, se taie carnaciorii felii si se asaza in farfurii. Se toarna continutul tigaii peste carnaciori si se adauga putina smantana. Se condimenteaza dupa gust.