
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Carne de miel Carne de miel | ||
20 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | ||
20 bucati bucata | Usturoi verde Usturoi verde | ||
2 linguri lingura | Pasta de rosii Pasta de rosii | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | |||
Patrunjel
Patrunjel (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listStufat de miel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem carnea de miel in bucati potrivite, apoi o prajim usor intr-o cratita cu putin ulei pana se rumeneste.
2. Firele de ceapa si usturoi, spalate, uscate si taiate in bucati de cca 3 cm, le punem peste carne, adaugam putina apa si acoperim cratita cu un capac. Lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand. Adaugam in cratita si pasta de tomate, dizolvata intr-o cana cu apa. Condimentam mancarea.
3. Dupa ce a inceput sa fiarba din nou, punem vasul la cuptor pentru inca aproximativ 40 minute. La final, adaugam zeama de lamaie, patrunjel verde si marar taiate fin. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.