meriți să fii surprins
Stufat de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Carne de miel Carne de miel
20 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
20 bucati bucata Usturoi verde Usturoi verde
2 linguri lingura Pasta de rosii Pasta de rosii
1 bucati bucata Lamai Lamaie
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust)

Stufat de miel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(2)

Mod de preparare

1. Taiem carnea de miel in bucati potrivite, apoi o prajim usor intr-o cratita cu putin ulei pana se rumeneste.

2. Firele de ceapa si usturoi, spalate, uscate si taiate in bucati de cca 3 cm, le punem peste carne, adaugam putina apa si acoperim cratita cu un capac. Lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand. Adaugam in cratita si pasta de tomate, dizolvata intr-o cana cu apa. Condimentam mancarea.

3. Dupa ce a inceput sa fiarba din nou, punem vasul la cuptor pentru inca aproximativ 40 minute. La final, adaugam zeama de lamaie, patrunjel verde si marar taiate fin. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

LămâiLămâi
Lămâi
06.10 - 09.10
-25%
7,99
5,99Lei