
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Pulpa de miel Pulpa de miel | |
1,5 lingurite lingurita | Condimente Condimente | |
1 varfuri varf | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
2 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
2 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
5 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrigarui de miel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Portionam carnea in bucati potrivite de apoximativ 3 cm si taiem ardeiul si ceapa bucati.
2. Amestecam condimentele si le adaugam peste bucatile de carne, turnam zeama de lamaia stoarsa si uleiul de masline.
3. Punem bucatile de carne la rece timp de 2-3 ore, apoi le asezam alternativ cu legume pe betele de frigaruie.
4. Incingem gratarul si punem la rumenit frigaruile. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.