
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Pulpa de miel Pulpa de miel | |
200 ml ml | Vin alb Vin alb | |
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
50 ml ml | Apa Apa | |
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
8 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Menta
Menta (dupa gust) | ||
0,5 plicuri plic | Sare de mare Sare de mare | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Boia de ardei
Boia de ardei (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de miel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Stoarcem lamaile pentru zeama. Spalam carnea, apoi o zvantam cu un prosop si o impanam cu usturoi, condimentam, o ungem cu ulei si o lasam la marinat cateva ore la frigider.
Incalzim cuptorul la 180 grade C si introducem tava cu friptura. Dupa aproximativ 20 minute adaugam putina apa. Cand este aproape gata, adaugam peste carne zeama de lamaie, frunzele de menta si vinul, acoperim vasul cu staniol si lasam tava in cuptor inca 10 minute. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.