
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFriptura de miel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Stoarcem lamaile pentru zeama. Spalam carnea, apoi o zvantam cu un prosop si o impanam cu usturoi, condimentam, o ungem cu ulei si o lasam la marinat cateva ore la frigider.
Incalzim cuptorul la 180 grade C si introducem tava cu friptura. Dupa aproximativ 20 minute adaugam putina apa. Cand este aproape gata, adaugam peste carne zeama de lamaie, frunzele de menta si vinul, acoperim vasul cu staniol si lasam tava in cuptor inca 10 minute. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.