meriți să fii surprins
Friptura de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Pulpa de miel Pulpa de miel
200 ml ml Vin alb Vin alb
100 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
50 ml ml Apa Apa
2 bucati bucata Lamai Lamaie
8 catei catel Usturoi Usturoi
Menta Menta
(dupa gust)
0,5 plicuri plic Sare de mare Sare de mare
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Boia de ardei Boia de ardei
(dupa gust)
2 bucati bucata Ardei iute Ardei iute

Friptura de miel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(6)

Mod de preparare

Stoarcem lamaile pentru zeama. Spalam carnea, apoi o zvantam cu un prosop si o impanam cu usturoi, condimentam, o ungem cu ulei si o lasam la marinat cateva ore la frigider.

Incalzim cuptorul la 180 grade C si introducem tava cu friptura. Dupa aproximativ 20 minute adaugam putina apa. Cand este aproape gata, adaugam peste carne zeama de lamaie, frunzele de menta si vinul, acoperim vasul cu staniol si lasam tava in cuptor inca 10 minute. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.