meriți să fii surprins
Friptura de miel aromat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Pulpa de miel Pulpa de miel
100 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
200 ml ml Vin alb Vin alb
5 bucati bucata Usturoi verde Usturoi verde
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 varfuri varf Scortisoara macinata Scortisoara macinata
Cuisoare Cuisoare
(dupa gust)
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Cimbru Cimbru
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Friptura de miel aromat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(0)

Mod de preparare

Pentru aroma: Se amesteca intr-un blender 5 fire de usturoi verde, zeama de la o lamaie, ¼ lingurita de scortisoara macinata, un praf de cuisoare, 2 legaturi de marar verde, sare, cimbru, piper.

Crestam usor pulpa de miel si o impanam cu pasta rezultata. Asezam carnea intr-o tava, o stropim cu ulei si o introducem la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 45 minute.

Aproape de final, adaugam in tava vinul alb si o ceasca cu apa. Acoperim cu staniol si continuam frigerea inca 10 minute. Servim friptura cu salata verde. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

LămâiLămâi
Lămâi
06.10 - 09.10
-25%
7,99
5,99Lei