
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Pulpa de miel Pulpa de miel | ||
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
200 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
5 bucati bucata | Usturoi verde Usturoi verde | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
1 varfuri varf | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | ||
Cuisoare
Cuisoare (dupa gust) | |||
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Cimbru
Cimbru (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFriptura de miel aromat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru aroma: Se amesteca intr-un blender 5 fire de usturoi verde, zeama de la o lamaie, ¼ lingurita de scortisoara macinata, un praf de cuisoare, 2 legaturi de marar verde, sare, cimbru, piper.
Crestam usor pulpa de miel si o impanam cu pasta rezultata. Asezam carnea intr-o tava, o stropim cu ulei si o introducem la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 45 minute.
Aproape de final, adaugam in tava vinul alb si o ceasca cu apa. Acoperim cu staniol si continuam frigerea inca 10 minute. Servim friptura cu salata verde. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.