Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de miel aromat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru aroma: Se amesteca intr-un blender 5 fire de usturoi verde, zeama de la o lamaie, ¼ lingurita de scortisoara macinata, un praf de cuisoare, 2 legaturi de marar verde, sare, cimbru, piper.
Crestam usor pulpa de miel si o impanam cu pasta rezultata. Asezam carnea intr-o tava, o stropim cu ulei si o introducem la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 45 minute.
Aproape de final, adaugam in tava vinul alb si o ceasca cu apa. Acoperim cu staniol si continuam frigerea inca 10 minute. Servim friptura cu salata verde. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.