meriți să fii surprins
Ciorba de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Carne de miel Carne de miel
200 g g Telina Telina
3 bucati bucata Pastarnac Pastarnac
100 g g Ardei gras verde Ardei gras verde
5 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
4 legaturi legatura Stevie Stevie
1 linguri lingura Orez Orez
2 legaturi legatura Leustean Leustean
1 l l Bors Bors
3 bucati bucata Oua Ou
Ardei iute Ardei iute
(dupa gust)

Ciorba de miel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(17)

Mod de preparare

1. Taiem telina si albitura cubulete, iar ceapa si leusteanul marunt, apoi taiem stevia.

2. Portionam carnea, apoi o spalam si o punem la fiert in apa rece, la foc domol. Cand incepe sa faca spuma, o spumam si reducem focul. Punem capacul si lasam ciorba sa fiarba incet, spumand periodic.

3. Dupa 30 minute adaugam telina si albitura, apoi dupa inca 5 minute adaugam orezul, stevia, ceapa verde si ardeiul gras. La final, adaugam borsul si mai dam un clocot.

4. Spargem ouale si le batem bine, apoi le turnam in ciorba. Amestecam usor si oprim focul. Punem leusteanul cand ciorba s-a domolit din fierbere. O servim cu ardei iute. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.