
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiorba de miel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem telina si albitura cubulete, iar ceapa si leusteanul marunt, apoi taiem stevia.
2. Portionam carnea, apoi o spalam si o punem la fiert in apa rece, la foc domol. Cand incepe sa faca spuma, o spumam si reducem focul. Punem capacul si lasam ciorba sa fiarba incet, spumand periodic.
3. Dupa 30 minute adaugam telina si albitura, apoi dupa inca 5 minute adaugam orezul, stevia, ceapa verde si ardeiul gras. La final, adaugam borsul si mai dam un clocot.
4. Spargem ouale si le batem bine, apoi le turnam in ciorba. Amestecam usor si oprim focul. Punem leusteanul cand ciorba s-a domolit din fierbere. O servim cu ardei iute. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.