Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Pulpa de miel Pulpa de miel | |
6 linguri lingura | Sherry Sherry | |
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 linguri lingura | Miere Miere | |
4 bucati bucata | Rozmarin
Rozmarin (proaspat) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de miel in sos de Sherry
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalam pulpa de miel si o zvantam bine, apoi o ungem cu miere de albine si zeama de la lamaia staorsa in prealabil. Condimentam cu rozmarin si sare.
Incalzim cuptorul la 180 grade C. Punem pulpa de miel in tava si o introducem la cuptor timp de 45 minute. Cand este aprope gata, adaugam Sherry-ul, uleiul de masline si acoperim vasul cu o folie de aluminiu. O servim cu salata verde. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.