meriți să fii surprins
Friptura de miel in sos de Sherry

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Pulpa de miel Pulpa de miel
6 linguri lingura Sherry Sherry
100 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 linguri lingura Miere Miere
4 bucati bucata Rozmarin Rozmarin
(proaspat)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

Friptura de miel in sos de Sherry

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(0)

Mod de preparare

Spalam pulpa de miel si o zvantam bine, apoi o ungem cu miere de albine si zeama de la lamaia staorsa in prealabil. Condimentam cu rozmarin si sare.

Incalzim cuptorul la 180 grade C. Punem pulpa de miel in tava si o introducem la cuptor timp de 45 minute. Cand este aprope gata, adaugam Sherry-ul, uleiul de masline si acoperim vasul cu o folie de aluminiu. O servim cu salata verde. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.