
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Pulpa de miel
Pulpa de miel (posterioara ) | ||
1 varfuri varf | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | ||
1 varfuri varf | Cimbru Cimbru | ||
1 varfuri varf | Busuioc Busuioc | ||
1 varfuri varf | Oregano Oregano | ||
1 lingurite lingurita | Sare iodata fina Sare iodata fina | ||
1 lingurite lingurita | Piper alb
Piper alb (macinat ) | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
5 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFriptura de miel la gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem carnea de miel felii de maximum 2 cm grosime. Amestecam condimentele si le presaram peste carne.
2. Adaugam usturoiul zdrobit, coaja rasa si zeama de lamaie, uleiul de masline si amestecam bine.
3. Punem carnea intr-un vas cu capac si o lasam la rece 10-12 ore.
4. Incingem gratarul si punem carnea la rumenit. Se serveste cu salata verde sau asortata cu branza rasa. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.