meriți să fii surprins
Friptura de miel la gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Pulpa de miel Pulpa de miel
(posterioara )
1 varfuri varf Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 varfuri varf Cimbru Cimbru
1 varfuri varf Busuioc Busuioc
1 varfuri varf Oregano Oregano
1 lingurite lingurita Sare iodata fina Sare iodata fina
1 lingurite lingurita Piper alb Piper alb
(macinat )
1 bucati bucata Lamai Lamaie
5 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 catei catel Usturoi Usturoi

Friptura de miel la gratar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(5)

Mod de preparare

1. Taiem carnea de miel felii de maximum 2 cm grosime. Amestecam condimentele si le presaram peste carne.

2. Adaugam usturoiul zdrobit, coaja rasa si zeama de lamaie, uleiul de masline si amestecam bine.

3. Punem carnea intr-un vas cu capac si o lasam la rece 10-12 ore.

4. Incingem gratarul si punem carnea la rumenit. Se serveste cu salata verde sau asortata cu branza rasa. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.