Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpa de miel cu mere coapte picante
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala pulpa de miel, se usuca cu un servet si se indeparteaza grasimea si tendoanele. Carnea se freaca de jur imprejur cu sare, piper si maghiran. Se pune in tava (inalta) unsa cu ulei si se lasa 50 de minute in cuptorul preincalzit la 200 °C. Se intoarce pulpa pe cealalta parte, se stropeste cu ulei de masline si, in functie de marime, se mai lasa la cuptor inca 50-75 de minute.
Intre timp se culeg frunzulitele de busuioc. Se toaca grosier impreuna cu nucile de Macadamia. Se amesteca cu combinatia de 8 verdeturi si cu untul moale, se sareaza si se pipereaza. Se spala merele si se scoate casuta de samburi. Se umple cu amestecul de nuca. Se aseaza in tava, langa pulpa, si se mai lasa la cuptor cca. 40 de minute.
Se hidrateaza gelatina, apoi se incalzeste si se amesteca cu sucul de mere. Cu acest sos se ung pulpa si merele cu 10 minute inainte de a le scoate din cuptor. Pulpa se lasa putin sa se odihneasca, apoi se taie felii si se serveste cu merele coapte.
Sugestie: Coaceti cartofii Deluxe cu rozmarin impreuna cu pulpa, in cuptor, conform indicatiilor de pe ambalaj. Pofta buna!