meriți să fii surprins
Crema de sparanghel cu ou posat si bacon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

450 g g Sparanghel Sparanghel
150 g g Cartofi albi Cartofi albi
700 ml ml Supa de legume Supa de legume
4 bucati bucata Oua Ou
200 g g Bacon Bacon
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
(dupa gust)

Crema de sparanghel cu ou posat si bacon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii taiem cuburi foarte mici. Pentru supa de baza folosim o supa clara de pui sau legume, iar in aceasta punem la fiert cartofii si ceapa taiata marunt. Lasam pana au fiert cartofii.

Intr-un vas separat posam ouale in apa fiarta cu grija sa nu spargem galbenusurile. Scoatem ouale posate intr-un bol cu apa rece. Intr-o tigaie prajim baconul taiat marunt pana devine foarte crocant.

Imediat ce cartofii sunt gata, adaugam sparanghelul din borcan si lasam 3 minute la foc mare, cat sa se incalzeasca sparanghelul. Punem supa in blender si mixam de sus in jos, pentru a permite aerisirea supei.

Montam in farfurii adanci cu cate un ou posat si bacon crocant. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!