Crema de sparanghel cu ou posat si bacon

Crema de sparanghel cu ou posat si bacon

DificultateMedie
Gatire60 min

Mod de preparare

    Curatam cartofii si ii taiem cuburi foarte mici. Pentru supa de baza folosim o supa clara de pui sau legume, iar in aceasta punem la fiert cartofii si ceapa taiata marunt. Lasam pana au fiert cartofii.

    Intr-un vas separat posam ouale in apa fiarta cu grija sa nu spargem galbenusurile. Scoatem ouale posate intr-un bol cu apa rece. Intr-o tigaie prajim baconul taiat marunt pana devine foarte crocant.

    Imediat ce cartofii sunt gata, adaugam sparanghelul din borcan si lasam 3 minute la foc mare, cat sa se incalzeasca sparanghelul. Punem supa in blender si mixam de sus in jos, pentru a permite aerisirea supei.

    Montam in farfurii adanci cu cate un ou posat si bacon crocant. Pofta buna!

    Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!