meriți să fii surprins
Carpaccio de piept de rata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

400 g g Piept de rata Piept de rata
(afumat)
150 g g Baghete Bagheta
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
25 ml ml Otet Otet
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
80 g g Branza de capra Branza de capra
50 g g Fistic Fistic

Carpaccio de piept de rata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(11)

Mod de preparare

Pieptul de rata se taie in felii foarte subtiri, fie la cutit, fie la feliator. Uleiul de masline cu mustarul si otetul se amesteca intr-un bol, folosind un tel mic, pana se obtine o emulsie.

Se asaza feliile de piept de rata pe farfurie si se stropesc cu dressingul obtinut. Se rupe telemeaua cu mana si, pe cat posibil, se dispune uniform pe farfurie.

Fisticul se toaca marunt si se presara pe farfurie. Se serveste cu paine prajita, iar pentru un rezultat si mai bun, se prajeste painea in cuptor imbibata in ulei de masline cu sare grunjoasa. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!

Carpaccio de piept de rata
30 min

Carpaccio de piept de rata

Ingrediente

Piept de rata (afumat)
400 g
Bagheta
150 g
Ulei de masline
80 ml
Otet
25 ml
Mustar
1 lingurita
Branza de capra
80 g
Fistic
50 g
Carpaccio de piept de rata
30 min

Step 1

Carpaccio de piept de rata

Pieptul de rata se taie in felii foarte subtiri, fie la cutit, fie la feliator. Uleiul de masline cu mustarul si otetul se amesteca intr-un bol, folosind un tel mic, pana se obtine o emulsie.

Se asaza feliile de piept de rata pe farfurie si se stropesc cu dressingul obtinut. Se rupe telemeaua cu mana si, pe cat posibil, se dispune uniform pe farfurie.

Fisticul se toaca marunt si se presara pe farfurie. Se serveste cu paine prajita, iar pentru un rezultat si mai bun, se prajeste painea in cuptor imbibata in ulei de masline cu sare grunjoasa. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!

Piept de rata (afumat): 400 g
Bagheta: 150 g
Ulei de masline: 80 ml
Otet: 25 ml
Mustar: 1 lingurita
Branza de capra: 80 g
Fistic: 50 g
Carpaccio de piept de rata

Feedback

How did you like cooking with us?

Retete similare

Mini aperitive gratinate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Mini aperitive gratinate
60 min
(28)
Sandvici cu ton

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Sandvici cu ton
30 min
(6)
Vinete si dovlecei gratinati

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Vinete si dovlecei gratinati
60 min
(28)
Salata de paste cu fructe de mare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Salata de paste cu fructe de mare
45 min
(13)
Ciocolata calda tonica

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ciocolata calda tonica
30 min
(6)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Carpaccio de halibut

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Carpaccio de halibut
30 min
(7)
Salata Orientala

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Salata Orientala
20 min
(1)
Pate de ficat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pate de ficat
45 min
(2)
Rosii umplute cu spanac si parmezan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Rosii umplute cu spanac si parmezan
45 min
(0)
Hummus

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Hummus
60 min
(14)
Mozzarella crocanta cu salsa de rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Mozzarella crocanta cu salsa de rosii
45 min
(5)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Aperitiv festiv cu camembert si icre de somon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Aperitiv festiv cu camembert si icre de somon
60 min
(11)
Chiftele de naut

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chiftele de naut
20 min
(9)
Pogacele cu branza si chimen

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pogacele cu branza si chimen
1:30 h
(1)
Creveti cu sos catalan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Creveti cu sos catalan
60 min
(0)