
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Piept de rata
Piept de rata (afumat) | ||
150 g g | Baghete Bagheta | ||
80 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
25 ml ml | Otet Otet | ||
1 lingurite lingurita | Mustar Mustar | ||
80 g g | Branza de capra Branza de capra | ||
50 g g | Fistic Fistic |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCarpaccio de piept de rata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pieptul de rata se taie in felii foarte subtiri, fie la cutit, fie la feliator. Uleiul de masline cu mustarul si otetul se amesteca intr-un bol, folosind un tel mic, pana se obtine o emulsie.
Se asaza feliile de piept de rata pe farfurie si se stropesc cu dressingul obtinut. Se rupe telemeaua cu mana si, pe cat posibil, se dispune uniform pe farfurie.
Fisticul se toaca marunt si se presara pe farfurie. Se serveste cu paine prajita, iar pentru un rezultat si mai bun, se prajeste painea in cuptor imbibata in ulei de masline cu sare grunjoasa. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!