meriți să fii surprins
Veloute de pui cu gnocchi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 bucati bucata Carne de pui Carne de pui
(pui intreg, grill)
4 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Telina Telina
2 bucati bucata Ceapa Ceapa
2 bucati bucata Pastarnac Pastarnac
100 g g Faina Faina
100 g g Unt Unt
600 g g Paste gnocchi Paste gnocchi
(cu hribi)
5 g g Cimbru Cimbru

Veloute de pui cu gnocchi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(16)

Mod de preparare

Intr-o oala punem la fiert in acelasi timp puiul impartit in piept, pulpe si aripioare si toate legumele curatate. Lasam la fiert la foc mediu timp de 90 de minute, eliminam spuma si condimentam.

Strecuram supa si mutam legumele si puiul intr-o tava.

Intr-o tigaie punem la topit untul, adaugam faina si lasam sa se gateasca la foc mic amestecand pana cand se formeaza o spuma. Adaugam cate un polonic de supa pana cand obtinem consistenta unui sos fluid, apoi adaugam gnocchi la fiert direct in sos.

Lasam totul cu capac la foc mic timp de 15 minute, iar apoi putem sa adaugam bucati din puiul fiert si legume. La final, adaugam cimbrul tocat marunt.

Servim fierbinte!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.