
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Ceafa de porc Ceafa de porc | |
Sos pesto
Sos pesto (dupa gust) | ||
80 g g | Usturoi Usturoi | |
30 g g | Cimbru Cimbru | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
30 | Unt Unt | |
1 | Patrunjel Patrunjel | |
25 | Busuioc Busuioc | |
1 | Lamai Lamaie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorcello tonnato
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ceafa de porc o marinam in ulei de masline, cimbru si usturoi tocat marunt pentru minimum 2 ore. O prajim in tigaia gratar, apoi o introducem la cuptor pentru 15 minute cu unt, sare si piper.
Spalam si uscam frunzele de patrunjel si de busuioc, dupa aceea le amestecam cu ulei de masline si cu sucul de la o lamaie si le folosim pe post de salata.
Scoatem ceafa de porc din cuptor si o taiem subtire, o asezam pe farfurii si o impartim in 3 parti egale, fiecarei parti revenindu-i cate un sos pesto din borcan. Folosim o lingura pentru a intinde peste carne sosul si adaugam cate un varf de salata de verdeata.
Servim la temperatura camerei. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!