meriți să fii surprins
Porcello tonnato

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 kg kg Ceafa de porc Ceafa de porc
Sos pesto Sos pesto
(dupa gust)
80 g g Usturoi Usturoi
30 g g Cimbru Cimbru
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
30 Unt Unt
1 Patrunjel Patrunjel
25 Busuioc Busuioc
1 Lamai Lamaie
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Porcello tonnato

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Ceafa de porc o marinam in ulei de masline, cimbru si usturoi tocat marunt pentru minimum 2 ore. O prajim in tigaia gratar, apoi o introducem la cuptor pentru 15 minute cu unt, sare si piper.

Spalam si uscam frunzele de patrunjel si de busuioc, dupa aceea le amestecam cu ulei de masline si cu sucul de la o lamaie si le folosim pe post de salata.

Scoatem ceafa de porc din cuptor si o taiem subtire, o asezam pe farfurii si o impartim in 3 parti egale, fiecarei parti revenindu-i cate un sos pesto din borcan. Folosim o lingura pentru a intinde peste carne sosul si adaugam cate un varf de salata de verdeata.

Servim la temperatura camerei. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!