meriți să fii surprins
Rib eye gratinat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 kg kg Carne de vita Carne de vita
(rib eye steak)
100 g g Ansoa file Ansoa file
200 g g Masline Masline
(kalamon)
150 g g Parmezan Parmezan
150 g g Unt Unt
30 g g Usturoi Usturoi
100 g g Pesmet Pesmet
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Rib eye gratinat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(28)

Mod de preparare

Intr-un blender amestecam unt la temperatura camerei cu fileurile de ansoa, maslinele, usturoiul, pesmetul, parmezanul si patrunjelul. Mixam bine pana obtinem o pasta omogena pe care o intindem pe o hartie de copt si o punem la frigider.

Intr-o tigaie bine incinsa prajim antricotul de vita pe ambele parti, cate 4 minute pe fiecare parte. Oprim focul si il lasam 3-5 minute sa se odihneasca sucurile la interior, iar apoi il taiem in felii subtiri.

Asezam feliile dispuse una langa alta pe o tava si acoperim toata suprafata cu untul aromat. Punem la cuptor la 200°C, timp de 4 minute, pentru a se gratina.

Servim fierbinte!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.