Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Rib eye gratinat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un blender amestecam unt la temperatura camerei cu fileurile de ansoa, maslinele, usturoiul, pesmetul, parmezanul si patrunjelul. Mixam bine pana obtinem o pasta omogena pe care o intindem pe o hartie de copt si o punem la frigider.
Intr-o tigaie bine incinsa prajim antricotul de vita pe ambele parti, cate 4 minute pe fiecare parte. Oprim focul si il lasam 3-5 minute sa se odihneasca sucurile la interior, iar apoi il taiem in felii subtiri.
Asezam feliile dispuse una langa alta pe o tava si acoperim toata suprafata cu untul aromat. Punem la cuptor la 200°C, timp de 4 minute, pentru a se gratina.
Servim fierbinte!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.