
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Piept de pui Piept de pui | ||
200 g g | Branza Roquefort Branza Roquefort | ||
1 bucati bucata | Salata verde Salata verde | ||
160 g g | Miez de nuca Miez de nuca | ||
2 bucati bucata | Mere Mar | ||
50 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
50 g g | Stafide Stafide | ||
100 ml ml | Vin de masa Vin de masa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de pui si cuburi jucause de Roquefort
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Stafidele se lasa la inmuiat in vinul alb. Pieptul de pui se stropeste cu ulei de masline si se prajeste pe un gratar incins, dupa care se taie cuburi mari.
Salata spalata, uscata si rupta se pune intr-un bol si se amesteca cu uleiul de masline si zeama de la lamaie. Peste salata se pun feliile de mar, miezul de nuca sfaramat, branza Roquefort taiata cuburi de aceeasi dimensiune cu puiul si stafidele inmuiate in vin.
Se serveste cu crutoane, Poftiti la masa!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.