
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Piept de rata
Piept de rata (file) | ||
60 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
80 g g | Parmezan Parmezan | ||
150 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | ||
150 g g | Stafide Stafide | ||
250 g g | Salata mixta Salata mixta | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCarpaccio de piept de rata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o craticioara punem smantana si parmezanul ras la fiert. Imediat ce parmezanul este topit si obtinem consistenta dorita, il luam de pe foc.
Taiem pieptul de rata felii subtiri si il asezam pe farfurie. Stropim cu sosul de parmezan, punem si stafidele, iar in centrul farfuriei punem mix-ul de salata cu ulei de masline si lamaie.
Pofta buna!