meriți să fii surprins
Carpaccio de piept de rata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Piept de rata Piept de rata
(file)
60 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
80 g g Parmezan Parmezan
150 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
150 g g Stafide Stafide
250 g g Salata mixta Salata mixta
1 bucati bucata Lamai Lamaie

Carpaccio de piept de rata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(4)

Mod de preparare

Intr-o craticioara punem smantana si parmezanul ras la fiert. Imediat ce parmezanul este topit si obtinem consistenta dorita, il luam de pe foc.

Taiem pieptul de rata felii subtiri si il asezam pe farfurie. Stropim cu sosul de parmezan, punem si stafidele, iar in centrul farfuriei punem mix-ul de salata cu ulei de masline si lamaie.

Pofta buna!