meriți să fii surprins
Pulpe de pui dezosate, marinate cu usturoi granulat şi curry

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
2 linguri lingura Mustar Mustar
2 linguri lingura Iaurt Iaurt
100 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
200 ml ml Vin alb Vin alb
50 ml ml Otet de vin Otet de vin
300 ml ml Apa Apa
3 linguri lingura Curry Curry
1 linguri lingura Usturoi granulat Usturoi granulat
1 linguri lingura Rozmarin Rozmarin
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
6 bucati bucata Cuisoare Cuisoare

Pulpe de pui dezosate, marinate cu usturoi granulat şi curry

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(10)

Mod de preparare

1. Se face marinata cu toate ingredientele, avand grija sase infiga in ceapa intreaga toate cuisoarele.

2. Se lasatotul la frigider intr-un vas acoperit ermetic cu folie transparentatimp de minimum 6 ore sau chiar toata noaptea.

3. Se pregateste jarul si, dacaavem la dispozitie cateva lemne sau coji frumos mirositoare, le aruncam in jar: crengute de mar, cires, visin, coji de migdale, coji de samburi de caise sau de piersici.

4. Carnea bine scursa de marinata se aseaza pe gratar cand e gata jarul, iar la sfarsit se sareaza si se pipereaza.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.