
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Pulpe de pui Pulpa de pui | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
2 linguri lingura | Mustar Mustar | ||
2 linguri lingura | Iaurt Iaurt | ||
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
200 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
50 ml ml | Otet de vin Otet de vin | ||
300 ml ml | Apa Apa | ||
3 linguri lingura | Curry Curry | ||
1 linguri lingura | Usturoi granulat Usturoi granulat | ||
1 linguri lingura | Rozmarin Rozmarin | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
6 bucati bucata | Cuisoare Cuisoare |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de pui dezosate, marinate cu usturoi granulat şi curry
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se face marinata cu toate ingredientele, avand grija sase infiga in ceapa intreaga toate cuisoarele.
2. Se lasatotul la frigider intr-un vas acoperit ermetic cu folie transparenta timp de minimum 6 ore sau chiar toata noaptea.
3. Se pregateste jarul si, daca avem la dispozitie cateva lemne sau coji frumos mirositoare, le aruncam in jar: crengute de mar, cires, visin, coji de migdale, coji de samburi de caise sau de piersici.
4. Carnea bine scursa de marinata se aseaza pe gratar cand e gata jarul, iar la sfarsit se sareaza si se pipereaza.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.