meriți să fii surprins
Saramura de pui cu orez

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Carne de pui Carne de pui
4 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
Ardei iute Ardei iute
(dupa gust)
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 capatani capanata Usturoi Usturoi
4 bucati bucata Rosii Rosie
250 g g Orez bob lung Orez bob lung
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
300 g g Sare de mare Sare de mare
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Saramura de pui cu orez

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(0)

Mod de preparare

Se taie puiul in pulpe, aripi, piept si spate. Se tine in sare 20 de minute, apoi se prajeste pe gratar, dupa ce se scutura sarea de pe carne. Ceapa se taie in doua si se coace pe gratar pana se rumeneste. Ardeiul gras si ardeiul iute se coc pe gratar si se curata de membrana. Rosiile se taie in doua si se coc pe gratar. Spatele de pui se lasa la rumenit mai mult, acesta fiind mai gustos cand este mai crocant!

Dupa ce sunt toate coapte, se pun la fiert intr-un ceaun asezat direct pe jarul gratarului. In apa fiarta, se lasa la fiert toate legumele coapte si puiul prajit. Se adauga sare si piper dupa gust si se fierb minimum 45 de minute!

Dupa cele 45 de minute se adauga orezul si se lasa la fiert pana cand acesta este de consistenta dorita si se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu bere rece. Pofta buna!