
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPui marinat cu iaurt si garnitura de cuscus
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amesteca pulpele de pui cu toate condimentele si iaurtul si lasa-le la marinat 24 h, maximum 72 h.
2. Prajeste pulpele intr-o tigaie incinsa, apoi pune-le la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 20 de minute.
3. Scoate-le si stropeste-le cu zeama de lamaie.
Garnitura: cuscus, 1-2 cepe, 50 g telina apio, Otet de vin/ mere, 2 picaturi sos Tabasco, 1 lingura sos Worcestershire
1. Fierbe cuscusul aldente.
2. Prajeste ceapa impreuna cu telina verde intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
3. Adauga cuscusul in tigaie si deasupra pune patrunjel verde tocat, coriandru tocat marunt si un strop de zeama de lime.
4. Sos dulce-acrisor: Fierbe zahar in putina apa pana cand se formeaza un sirop, apoi raceste-l.
5. Fa sosul astfel: 3 parti de sirop de zahar, 1 parte de otet de vin sau mere, 2 picaturi de sos Tabasco si 1 lingura de sos Worcestershire.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.