
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui marinat cu iaurt si garnitura de cuscus
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amesteca pulpele de pui cu toate condimentele si iaurtul si lasa-le la marinat 24 h, maximum 72 h.
2. Prajeste pulpele intr-o tigaie incinsa, apoi pune-le la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 20 de minute.
3. Scoate-le si stropeste-le cu zeama de lamaie.
Garnitura: cuscus, 1-2 cepe, 50 g telina apio, Otet de vin/ mere, 2 picaturi sos Tabasco, 1 lingura sos Worcestershire
1. Fierbe cuscusul aldente.
2. Prajeste ceapa impreuna cu telina verde intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
3. Adauga cuscusul in tigaie si deasupra pune patrunjel verde tocat, coriandru tocat marunt si un strop de zeama de lime.
4. Sos dulce-acrisor: Fierbe zahar in putina apa pana cand se formeaza un sirop, apoi raceste-l.
5. Fa sosul astfel: 3 parti de sirop de zahar, 1 parte de otet de vin sau mere, 2 picaturi de sos Tabasco si 1 lingura de sos Worcestershire.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.