meriți să fii surprins
Salata de bonton, ton cu fasole verde

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

300 g g Ton file Ton file
150 g g Fasole pastai Fasole pastai
3 bucati bucata Oua Ou
2 bucati bucata Salata verde Salata verde
50 g g Mustar Mustar
80 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
1 bucati bucata Lamai Lamaie
3 bucati bucata Rosii Rosie
150 g g Boabe de porumb Boabe de porumb
(extra dulce)

Salata de bonton, ton cu fasole verde

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(8)

Mod de preparare

Se lasa la scurs tonul din conserva. In timpul acesta, fierbem ouale si fasolea verde si pregatim dressingul amestecand mustarul cu uleiul de masline si zeama de la o lamaie.

Punem salata spalata, uscata si rupta intr-un bol si o amestecam cu cateva linguri de dressing. Adaugam apoi rosiile taiate felii, porumbul boabe, fasolea verde fiarta si ouale taiate felii.

Asezam frumos si tonul si mai punem 2 linguri de dressing pentru si mai multa savoare. Pofta mare!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.