meriți să fii surprins
Rulada din piept de pui cu sunca de curcan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Piept de pui Piept de pui
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
100 g g Sunca de porc Sunca de porc
100 g g Cascaval Cascaval
(afumat)
Smantana 12% Smantana 12%
(dupa gust)
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Unt Unt
(dupa gust)
Salvie Salvie
(dupa gust)
Vin licoros Vin licoros
(dupa gust)

Rulada din piept de pui cu sunca de curcan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

Taiem cate o feliuta subtire din fiecare ardei (rosu, verde, galben). Ii punem putin la copt pe gratar, adaugandu-le sare. Intre timp, pregatim pieptul de pui prin crestare, apoi il batem ca pe un snitel mare. Taiem o felie de sunca de curcan peste care asezam doua felii subtiri de cascaval afumat si cele trei feliute de ardei. Toate acestea se ruleaza apoi in pieptul de pui.

Invelim strans rulada obtinuta in trei straturi de folie de aluminiu, astfel incat sa fie etans, apoi o asezam intr-o oala inalta cu apa, sa fiarba incet pentru aproximativ o ora - o ora si 10 minute. In paralel topim intr-o tigaie putin unt, peste care se presara rozmarin si salvie. Dupa ce a fiert carnea, tragem rulada in untul din tigaie. Se stinge totul cu vin, pe care il lasam sa se evapore. Apoi adaugam smantana. Rulada se mai lasa pe foc pana se omogenizeaza sosul. Rulare placuta!