
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Piept de pui Piept de pui | |
25 g g | Baby spanac Baby spanac | |
50 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
10 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (iute ) | |
2 bucati bucata | Lipii de tortilla Lipie de tortilla | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortilla de pui
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiati puiul in fasii foarte subtiri si prajiti-l intr-o tigaie fara ulei, cu o parte din boia si sare. In 7-8 minute, la foc mediu, puiul este gata.
2. Intr-un bol amestecati spanacul cu branza proaspata de vaci si boiaua ramasa.
3. Adaugati peste amestec puiul fasii. Amestecati totul bine de tot si adaugati niste zeama de lamaie.
4. Luati foaia de tortilla si intr-o parte a ei puneti jumatate din compozitia de dinainte. Rulati ca pe un trabuc. Repetati cu cealalta foaie. O sa iasa ceva foarte bun pentru timpul liber, petreceri, meciuri si evenimente festive! Sa nu uitati de sare si piper dupa gust!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.