
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 felii felie | Cotlet de porc Cotlet de porc | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
200 g g | Crema de branza Crema de branza | ||
3 linguri lingura | Sos pesto Sos pesto | ||
150 g g | Branza Mozzarella
Branza Mozzarella (razuita) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCotlet de porc la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180°C. Punem intr-o tava putin ulei de masline.
Condimentam cotletul de porc cu sare si piper dupa gust. Asezam feliile de carne in tava.
Intr-un bol amestecam crema de branza si pesto. Distribuim amestecul peste bucatile de carne intr-un strat uniform. Punem deasupra un strat generos de mozzarella.
Dam totul la cuptor 30-40 minute sau pana carnea este facuta si are o crusta frumos rumenita. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Ce trebuie sa stiti despre reteta: Pentru aceasta friptura rapida poti folosi cotlet de porc, piept de pui, file de piept de curcan, pulpe de pui dezosate. Este o friptura foarte versatila pe care o poti adapta foarte usor la tipul de carne pe care-l aveti in frigider/congelator. Puteti inlocui pesto cu busuioc cu pesto rosu sau pasta de tomate.