
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
24 g g | Faina de orez Faina de orez | |
80 g g | Sos fondo bruno Sos fondo bruno | |
20 g g | Pesmet Pesmet | |
1 kg kg | Muschiulet de vita Muschiulet de vita | |
24 g g | Morcovi Morcov | |
56 g g | Bacon cubulete Bacon cubulete | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
3 g g | Rozmarin Rozmarin | |
4 g g | Salvie Salvie | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
24 g g | Dovlecei Dovlecel | |
24 g g | Telina Telina | |
24 g g | Nap Nap | |
40 g g | Ciuperci Ciuperci | |
64 g g | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMuschi de vita crocant cu sos de ciuperci si legume prajite
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Muschiul de vita se taie in portii mici de 40 g. Cubuletele de bacon se amesteca cu coaja de lamaie, usturoiul, rozmarinul si salvia. Rulati totul intr-un cilindru sustinut de o folie de plastic si puneti-l la congelator.
Taiati apoi felii din cilindrul congelat realizand fileuri si le tavaliti prin albus, pesmet si faina de orez si se prajesc la foc mic.
Legumele se curata si se taie bucati (morcovii, dovleceii, telina si napii). Se dau prin faina si se prajesc, apoi se usuca pe un servetel de hartie. Se calesc ciupercile in ulei de masline cu sosul traditional Fondo Bruno di Vitello.
Se servesc pe o farfurie patrata: 3 linguri de ciuperci, 3 fileuri si la final legumele crocante.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.