meriți să fii surprins
Muschi de vita crocant cu sos de ciuperci si legume prajite

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

24 g g Faina de orez Faina de orez
80 g g Sos fondo bruno Sos fondo bruno
20 g g Pesmet Pesmet
1 kg kg Muschiulet de vita Muschiulet de vita
24 g g Morcovi Morcov
56 g g Bacon cubulete Bacon cubulete
1 bucati bucata Lamai Lamaie
3 catei catel Usturoi Usturoi
3 g g Rozmarin Rozmarin
4 g g Salvie Salvie
2 bucati bucata Oua Ou
24 g g Dovlecei Dovlecel
24 g g Telina Telina
24 g g Nap Nap
40 g g Ciuperci Ciuperci
64 g g Ulei de masline Ulei de masline

Muschi de vita crocant cu sos de ciuperci si legume prajite

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(9)

Mod de preparare

Muschiul de vita se taie in portii mici de 40 g. Cubuletele de bacon se amesteca cu coaja de lamaie, usturoiul, rozmarinul si salvia. Rulati totul intr-un cilindru sustinut de o folie de plastic si puneti-l la congelator.

Taiati apoi felii din cilindrul congelat realizand fileuri si le tavaliti prin albus, pesmet si faina de orez si se prajesc la foc mic.

Legumele se curata si se taie bucati (morcovii, dovleceii, telina si napii). Se dau prin faina si se prajesc, apoi se usuca pe un servetel de hartie. Se calesc ciupercile in ulei de masline cu sosul traditional Fondo Bruno di Vitello.

Se servesc pe o farfurie patrata: 3 linguri de ciuperci, 3 fileuri si la final legumele crocante.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.