meriți să fii surprins
Piept de curcan cu parmezan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 felii felie Piept de curcan Piept de curcan
140 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
Faina alba de grau Faina alba de grau
(cat cuprinde )
2 bucati bucata Oua Ou
Pesmet Pesmet
(cat cuprinde )
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
(cat cuprinde )
400 ml ml Sos de rosii Sos de rosii
2 linguri lingura Busuioc Busuioc
100 g g Parmezan ras Parmezan ras
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust)

Piept de curcan cu parmezan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

Puneti pieptul de curcan pe un tocator si crestati-; longitudinal (ii faceti ca un buzunar) astfel incat sa fie aproape deschis. Asezonati cu sare. Umpleti interiorul cu mozzarella si inchideti bine cele doua capete ale pieptului. La fel procedati cu celelalte fileuri. Apoi le dati prin faina, oua si pesmet. Asigurati-va ca stratul de pesmet este gros.Prajiti in ulei incins pe ambele parti pana cand se rumenesc.

Intr-un vas puneti sosul de rosii, asezonati cu busuioc si apoi puneti bucatile de curcan rumenite. Presarati parmezan pe fiecare bucata de piept de curcan si dati la cuptor, la 180 °C timp de 20 minute.

Serviti cu sos si patrunjel tocat. Pofta buna!