meriți să fii surprins
Mix la cuptor din carne tocata cu sos de smantana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

135 g g Carne tocata Carne tocata
(porc)
3 linguri lingura Smantana 20% Smantana 20%
1 bucati bucata Castraveti murati Castravete murat
2 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 bucati bucata Oua Ou
2 linguri lingura Pesmet Pesmet
1 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
1 linguri lingura Cascaval ras Cascaval ras
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )

Mix la cuptor din carne tocata cu sos de smantana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

1. Asezonam carnea tocata cu sare si piper. O amestecam cu ciupercile taiate felii si 1 lingura de ardei rosu taiat cubulete, apoi tragem amestecul la tigaie, la foc mic, timp de aproximativ 10 minute. Marim flacara de la mediu spre mare, adaugam castravetele murat feliat si cascavalul ras si jumatate din ceapa verde, tocata si ea marunt. Oprim focul.

2. Punem compozitia intr-o forma rezistenta termic. Separat, amestecam pesmetul cu 1 ou batut ca de omleta si turnam peste compozitia de carne tocata. Introducem la cuptorul preincalzit la foc mare si lasam sa se coaca inca 10 minute.

3. Separat, facem un sos simplu din smantana si restul de ceapa verde ramasa. Asezonam cu sare si piper. Servim totul cat e fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.