Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Puteti folosi pesto verde sau pesto alla genovese, dar si pesto rosu,
cel pe baza de rosii uscate. Pentru extra gust presarati parmesan proaspat razuit peste ouale fierbinti.
Ingrediente
2 linguri lingura | Pesto verde Pesto verde | |
10 bucati bucata | Ou de prepelita Ou de prepelita | |
2 linguri lingura | Branza Grana Padano Branza Grana Padano | |
Ardei iute
Ardei iute (chilli) | ||
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOua prajite in pesto
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
In tigaia in care pregatim in mod normal omleta, punem 2 linguri de pesto. Intindem pesto cu lingura, astfel incat sa acopere toata tigaia. Punem pe foc, la foc mediu.
Cand pesto se incalzeste si incep sa apara bule, spargem ouale in tigaie, direct peste pesto. Le lasam la foc 4-5 minute sau pana albusul este facut.
Condimentam cu sare, piper, fulgi chili si presaram deasupra branza.
Servim fierbinte, alaturi de felii de paine prajita. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.