meriți să fii surprins
Oua prajite in pesto

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Puteti folosi pesto verde sau pesto alla genovese, dar si pesto rosu, cel pe baza de rosii uscate. Pentru extra gust presarati parmesan proaspat razuit peste ouale fierbinti.

Ingrediente

2 linguri lingura Pesto verde Pesto verde
10 bucati bucata Ou de prepelita Ou de prepelita
2 linguri lingura Branza Grana Padano Branza Grana Padano
Ardei iute Ardei iute
(chilli)
Sare Sare
Piper Piper

Oua prajite in pesto

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(59)

Mod de preparare

In tigaia in care pregatim in mod normal omleta, punem 2 linguri de pesto. Intindem pesto cu lingura, astfel incat sa acopere toata tigaia. Punem pe foc, la foc mediu.

Cand pesto se incalzeste si incep sa apara bule, spargem ouale in tigaie, direct peste pesto. Le lasam la foc 4-5 minute sau pana albusul este facut.

Condimentam cu sare, piper, fulgi chili si presaram deasupra branza.
Servim fierbinte, alaturi de felii de paine prajita. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.