meriți să fii surprins
Escalop de porc cu ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Muschiulet de porc Muschiulet de porc
(file)
80 g g Unt Unt
50 ml ml Vin alb Vin alb
200 g g Ciuperci galbiori Ciuperci galbiori
120 g g Ciuperci Ciuperci
(champignon)
3 g g Cimbru Cimbru
15 g g Usturoi Usturoi
25 g g Ceapa Ceapa
30 g g Rucola Rucola
50 g g Baby spanac Baby spanac

Escalop de porc cu ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(13)

Mod de preparare

Taiem felii subtiri muschiul file de porc, apoi il batem foarte putin cu un ciocan pentru carne.

Tocammarunt ciupercile champignon si lasam la scurs galbiorii.

Curatam si pisam usturoiul.

Intr-o tigaie intinsa punem unt la topit si asezam feliile de carne. Lasam sa se rumeneasca, apoi adaugam usturoiul pisat si ceapa tocata marunt.

Calim, adaugam ciupercile, sotam bine si turnam vinul alb. Lasam sa se evapore alcoolul, apoi adaugam inca o lingura de unt pentru a-i da o consistenta mai cremoasa.

Servim langa o salata din rucola si baby spanac.

Pofta buna!