meriți să fii surprins
Cotlet de porc cu legume mexicane

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
151 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
2 catei catel Usturoi Usturoi
50 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)
150 g g Unt Unt
50 g g Telina Telina
250 g g Smantana 20% Smantana 20%
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
400 g g Legume mexicane Legume mexicane
1 catei catel Usturoi Usturoi
50 g g Unt Unt
150 g g Rosii pasate Rosii pasate

Cotlet de porc cu legume mexicane

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(37)

Mod de preparare

Taiem cuburi cotletul de porc si il lasam in ulei de masline cat tocam restul legumelor. Tocam marunt ceapa, telina si usturoiul. Le calim intr-o cratita cu unt. Cand sunt aproape gata, punem cotletul de porc taiat cuburi si amestecam.

Dupa ce se rumeneste cotletul, adaugam vin alb si lasam sa fiarba la foc mic, pana ce carnea este facuta. Adaugam smantana aproape de final, o lasam sa dea in clocot si completam cu o lingura de unt.

Intr-o cratita calim ceapa si usturoiul in unt. Adaugam legumele mexicane si le lasam la fiert, alaturi de rosiile pasate. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Pofta buna!