
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Cotlet de porc Cotlet de porc | ||
151 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
50 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) | ||
150 g g | Unt Unt | ||
50 g g | Telina Telina | ||
250 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
400 g g | Legume mexicane Legume mexicane | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
50 g g | Unt Unt | ||
150 g g | Rosii pasate Rosii pasate |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCotlet de porc cu legume mexicane
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem cuburi cotletul de porc si il lasam in ulei de masline cat tocam restul legumelor. Tocam marunt ceapa, telina si usturoiul. Le calim intr-o cratita cu unt. Cand sunt aproape gata, punem cotletul de porc taiat cuburi si amestecam.
Dupa ce se rumeneste cotletul, adaugam vin alb si lasam sa fiarba la foc mic, pana ce carnea este facuta. Adaugam smantana aproape de final, o lasam sa dea in clocot si completam cu o lingura de unt.
Intr-o cratita calim ceapa si usturoiul in unt. Adaugam legumele mexicane si le lasam la fiert, alaturi de rosiile pasate. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Pofta buna!