
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Pulpa de porc Pulpa de porc | |
650 g g | Fasole verde Fasole verde | |
500 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
25 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (iute) | |
50 g g | Usturoi Usturoi | |
200 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) | |
100 g g | Zahar brun Zahar brun | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
20 g g | Cimbru Cimbru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de porc cu pastai si ceapa coapta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpa de porc se maseaza cu boia iute, usturoi tocat, cimbru si se asaza intr-o tava adanca. Se toarna vinul alb in tava si se unge friptura cu ulei de masline. Se acopera tava cu folie de aluminiu. Se introduce la cuptorul incins la 160 grade C timp de 2 ore.
Pastaile de fasole verde se pun in apa si li se da un clocot. Alternativ, pastaile se scurg bine si se prajesc in ulei de masline.
Ceapa se curata, se taie in jumatate si se introduce la cuptor cu zahar brun la o ora dupa ce friptura a fost pusa in cuptor. Se scot friptura si ceapa in acelasi timp si se servesc impreuna cu fasolea verde.
Pofta buna!