
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
900 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
450 g g | Broccoli Broccoli | |
450 g g | Paste penne rigatte Paste penne rigatte | |
50 g g | Usturoi Usturoi | |
150 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
50 g g | Unt Unt | |
1 lingurite lingurita | Ardei iute Ardei iute | |
150 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaste la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie incinsa punem ulei de masline si calim usturoiul tocat marunt si ardeiul iute tocat marunt. Punem pieptul de curcan taiat cuburi, calim si adaugam mixul de legume cu broccoli. Sotam si lasam sa se evapore apa si sa fiarba legumele. Adaugam rosiile cherry taiate in 4 si amestecam.
Fierbem pastele si le tragem la tigaie cu sosul. Adaugam untul, iar apoi punem pastele intr-un vas pentru cuptor. Amestecam cu mozzarella rasa sau taiata cuburi mici si cu parmezanul ras.
Dam la cuptor timp de 10 minute la 180 grade C. Servim fierbinte!