
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
250 g g | Unt Unt | |
30 g g | Cimbru Cimbru | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
400 g g | Dovlecei Dovlecel | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlet de porc rasfatat cu unt aromat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scoatem untul din frigider si il lasam sa se odihneasca pana ajunge la temperatura camerei apoi, intr-un bol, frecam untul cu cimbrul, patrunjelul tocat, zeama si coaja de la o lamaie. Untul astfel imbogatit cu arome se asaza pe o folie de plastic si se ruleaza, apoi se baga la frigider si se scoate la nevoie.
Cotletul de porc se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie grill. Ca sa nu pierdem timpul, simultan putem praji, intr-o alta tigaie, si rondelele de dovlecei pe care le condimentam apoi cu sare si piper. Cand cotletul este gata, se taie o felie din untul aromat si se intinde pe toata suprafata carnii. Se mai lasa pe gratar pana se rumeneste.
Il puteti servi fierbinte si cu o felie in plus de unt aromat. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.