meriți să fii surprins
Cotlet de porc rasfatat cu unt aromat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 kg kg Cotlet de porc Cotlet de porc
250 g g Unt Unt
30 g g Cimbru Cimbru
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
400 g g Dovlecei Dovlecel
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena

Cotlet de porc rasfatat cu unt aromat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(6)

Mod de preparare

Scoatem untul din frigider si il lasam sa se odihneasca pana ajunge la temperatura camerei apoi, intr-un bol, frecam untul cu cimbrul, patrunjelul tocat, zeama si coaja de la o lamaie. Untul astfel imbogatit cu arome se asaza pe o folie de plastic si se ruleaza, apoi se baga la frigider si se scoate la nevoie.

Cotletul de porc se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie grill. Ca sa nu pierdem timpul, simultan putem praji, intr-o alta tigaie, si rondelele de dovlecei pe care le condimentam apoi cu sare si piper. Cand cotletul este gata, se taie o felie din untul aromat si se intinde pe toata suprafata carnii. Se mai lasa pe gratar pana se rumeneste.

Il puteti servi fierbinte si cu o felie in plus de unt aromat. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Cotlet de porc, haiducescCotlet de porc, haiducesc
Cotlet de porc, haiducesc
28.10 - 31.10
Stoc limitat*!
1,99Lei