Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
4 bucati bucata | Costita afumata Costita afumata | |
250 g g | Ciuperci Ciuperci | |
5 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
200 ml ml | Vin de masa Vin de masa | |
150 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
150 g g | Rosii tocate Rosii tocate | |
Cimbru
Cimbru (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Foi de dafin Foaie de dafin | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Carne de pui Carne de pui |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCoq au vin
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiati puiul in bucati, dati-le prin faina si prajiti-le in ulei bine incins. Lasati-le sa se rumeneasca, scoateti-le si scurgeti-le.
2. Intr-o alta cratita infierbantati restul de ulei si rumeniti in el costita si ceapa taiate bucatale, alaturi de usturoiul sfarmat, amestecand frecvent.
3. Adaugati bucatile de pui, vinul, supa de pui si pulpa de rosii. Lasati sa dea in clocot, micsorati focul si fierbeti incet, cu capac, circa 30 de minute.
4. Adaugati ciupercile maruntite, frunzele de dafin si cimbrul, amestecati bine si lasati sa fiarba incet 10 minute, pana cand se inmoaie carnea si se ingroasa usor sosul. Bon appetit!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.