
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCoq au vin
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiati puiul in bucati, dati-le prin faina si prajiti-le in ulei bine incins. Lasati-le sa se rumeneasca, scoateti-le si scurgeti-le.
2. Intr-o alta cratita infierbantati restul de ulei si rumeniti in el costita si ceapa taiate bucatale, alaturi de usturoiul sfarmat, amestecand frecvent.
3. Adaugati bucatile de pui, vinul, supa de pui si pulpa de rosii. Lasati sa dea in clocot, micsorati focul si fierbeti incet, cu capac, circa 30 de minute.
4. Adaugati ciupercile maruntite, frunzele de dafin si cimbrul, amestecati bine si lasati sa fiarba incet 10 minute, pana cand se inmoaie carnea si se ingroasa usor sosul. Bon appetit!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.