
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui cu curmale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Dam pulpele de pui prin faina si le prajim in ulei incins cu un capac pana cand se rumenesc bine.
Intr-o tigaie punem la calit ceapa si ardeiul iute in ulei de floarea-soarelui si adaugam curmalele maruntite si stafidele. Le stropim cu vin alb si le lasam la redus.
Adaugam patrunjelul tocat marunt si pulpele de pui rumenite pe care le amestecam pana se imbraca bine in sos. Le acoperim cu un capac si le lasam la fiert 7-8 minute.
Servim fierbinte, langa orez alb fiert.
Pofta buna!