meriți să fii surprins
Pui cu curmale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

8 bucati bucata Pulpe de pui Pulpa de pui
(inferioare/ciocanele)
150 g g Curmale Curmala
30 g g Stafide Stafide
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
70 g g Ceapa Ceapa
50 ml ml Vin alb Vin alb
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
150 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
80 g g Faina Faina

Pui cu curmale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(10)

Mod de preparare

Dam pulpele de pui prin faina si le prajim in ulei incins cu un capac pana cand se rumenesc bine.

Intr-o tigaie punem la calit ceapa si ardeiul iute in ulei de floarea-soarelui si adaugam curmalele maruntite si stafidele. Le stropim cu vin alb si le lasam la redus.

Adaugam patrunjelul tocat marunt si pulpele de pui rumenite pe care le amestecam pana se imbraca bine in sos. Le acoperim cu un capac si le lasam la fiert 7-8 minute.

Servim fierbinte, langa orez alb fiert.

Pofta buna!