meriți să fii surprins
Musaca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Carne tocata Carne tocata
200 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
20 g g Cimbru Cimbru
50 g g Usturoi Usturoi
200 ml ml Pasta de rosii Pasta de rosii
2 bucati bucata Oua Ou
200 g g Dovlecei Dovlecel
200 g g Vinete Vanata
200 g g Cartofi albi Cartofi albi
200 ml ml Iaurt Iaurt
150 g g Cascaval Cascaval
200 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui

Musaca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(2)

Mod de preparare

Ceapa, cimbrul si usturoiul se toaca marunt si se calesc impreuna cu carnea. Dupa ce sunt calite, se adauga pasta de tomate si se lasa la fiert la foc mic timp de o ora. Intre timp se prajesc feliile de cartofi, vinete si dovlecei foarte bine pe ambele parti, cu grija ca feliile de legume sa nu fie mai groase de 3 cm.

Dupa ce carnea este gata, se raceste repede in baie de apa rece, apoi se adauga ouale batute si se amesteca. Se asaza in tava pe straturi, carne si legume prajite, alternand legumele, o felie din fiecare usor suprapuse. Se da la gratinat tava acoperita cu cascaval la cuptorul incins la 140 grade C timp de o ora. Se serveste fierbinte cu iaurt!