
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMusaca
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ceapa, cimbrul si usturoiul se toaca marunt si se calesc impreuna cu carnea. Dupa ce sunt calite, se adauga pasta de tomate si se lasa la fiert la foc mic timp de o ora. Intre timp se prajesc feliile de cartofi, vinete si dovlecei foarte bine pe ambele parti, cu grija ca feliile de legume sa nu fie mai groase de 3 cm.
Dupa ce carnea este gata, se raceste repede in baie de apa rece, apoi se adauga ouale batute si se amesteca. Se asaza in tava pe straturi, carne si legume prajite, alternand legumele, o felie din fiecare usor suprapuse. Se da la gratinat tava acoperita cu cascaval la cuptorul incins la 140 grade C timp de o ora. Se serveste fierbinte cu iaurt!