
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Piept de rata cu sote de ciuperci si sos de vin rosu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Crestam pielea pieptului de rata si il masam cu sare, piper, cimbru si busuioc.
Prajim pieptul de rata pe partea cu pielea pana cand aceasta se rumeneste, apoi dam la cuptor la 180°C timp de 12 minute.
Lasam ciupercile la scurs intr-o sita, iar apoi le tragem la tigaie in unt incins cu ceapa tocata marunt si le stropim cu otet.
Pentru sosul de vin rosu, lasam vinul sa fiarba cu zahar si unt pana cand se reduce la jumatate din cantitate. Servim totul impreuna.
Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!