meriți să fii surprins
Pulpe de pui si salata de dovlecei la gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
(superioare)
600 g g Dovlecei Dovlecel
250 g g Iaurt Iaurt
2 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
120 g g Usturoi Usturoi
15 g g Curry Curry
1 bucati bucata Lamai Lamaie

Pulpe de pui si salata de dovlecei la gratar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(2)

Mod de preparare

Marinam pulpele de pui cu usturoi tocat marunt, ulei de masline si curry. Intre timp, taiem dovleceii felii mai groase si le amestecam cu ulei de masline si usturoi tocat.

Aprindem gratarul si punem dovleceii pe gratar. Prajim pana se rumenesc, apoi taiem dovleceii gatiti cuburi mari si amestecam cu iaurt si ceapa verde tocata marunt.

Punem pulpele de pui pe gratar si le rumenim bine, iar cand sunt gatite stoarcem o lamaie peste carne direct pe gratar. Servim impreuna cu salata de dovlecei si cu o bere blonda rece.