
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Pulpe de pui
Pulpa de pui (superioare) | ||
600 g g | Dovlecei Dovlecel | ||
250 g g | Iaurt Iaurt | ||
2 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
120 g g | Usturoi Usturoi | ||
15 g g | Curry Curry | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de pui si salata de dovlecei la gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Marinam pulpele de pui cu usturoi tocat marunt, ulei de masline si curry. Intre timp, taiem dovleceii felii mai groase si le amestecam cu ulei de masline si usturoi tocat.
Aprindem gratarul si punem dovleceii pe gratar. Prajim pana se rumenesc, apoi taiem dovleceii gatiti cuburi mari si amestecam cu iaurt si ceapa verde tocata marunt.
Punem pulpele de pui pe gratar si le rumenim bine, iar cand sunt gatite stoarcem o lamaie peste carne direct pe gratar. Servim impreuna cu salata de dovlecei si cu o bere blonda rece.