
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Rata Rata | ||
500 g g | Broccoli Broccoli | ||
2 bucati bucata | Portocale Portocala | ||
15 g g | Cimbru Cimbru | ||
158 g g | Busuioc Busuioc | ||
120 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
150 g g | Usturoi Usturoi | ||
150 g g | Rosii cherry Rosii cherry | ||
100 g g | Branza de capra Branza de capra | ||
80 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRata la gratar si salata de broccoli
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem rata si o portionam in pulpe, piept, aripi si spate. amestecam sucul de la 2 portocale cu ulei de masline, ceapa tocata marunt, usturoi tocat marunt, cimbru si busuioc.
Amestecam marinata cu bucatile de carne si lasam minimum 20 de minute. Broccoli il asezam intr-un vas de metal pe gratar cu putina apa si il lasam pana cand incepe sa-i devina mai frageda codita. Facem o salata cu broccoli, rosii, usturoi tocat marunt, telemea de capra si ulei de masline.
Prajim pe gratarul incins bucatile de rata pana cand se rumenesc, oferind mai multa atentie bucatilor cu multa grasime.
Tinem neaparat la indemana o sursa de apa, deoarece grasimea de rata va aprinde gratarul de multe ori. Servim langa un pahar de vin rose. Spor la gatit!