meriți să fii surprins
Rata la gratar si salata de broccoli

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Rata Rata
500 g g Broccoli Broccoli
2 bucati bucata Portocale Portocala
15 g g Cimbru Cimbru
158 g g Busuioc Busuioc
120 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
150 g g Usturoi Usturoi
150 g g Rosii cherry Rosii cherry
100 g g Branza de capra Branza de capra
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Rata la gratar si salata de broccoli

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Taiem rata si o portionam in pulpe, piept, aripi si spate. amestecam sucul de la 2 portocale cu ulei de masline, ceapa tocata marunt, usturoi tocat marunt, cimbru si busuioc.

Amestecam marinata cu bucatile de carne si lasam minimum 20 de minute. Broccoli il asezam intr-un vas de metal pe gratar cu putina apa si il lasam pana cand incepe sa-i devina mai frageda codita. Facem o salata cu broccoli, rosii, usturoi tocat marunt, telemea de capra si ulei de masline.

Prajim pe gratarul incins bucatile de rata pana cand se rumenesc, oferind mai multa atentie bucatilor cu multa grasime.

Tinem neaparat la indemana o sursa de apa, deoarece grasimea de rata va aprinde gratarul de multe ori. Servim langa un pahar de vin rose. Spor la gatit!