Mod de preparare
Se pun intr-o punga cu inchidere ermetica: pulpele dezosate si fara piele, cateva ramurele de rozmarin, cateva frunze de salvie cu tot cu tulpina, sare, piper macinat, cateva boabe de piper precum si jumatate din cantitatea de iaurt si se amesteca energic. Compozitia de mai sus se pune in frigider la fragezit, timp de 4 ore.
Cat timp pulpele de pui stau la rece, se pregateste sosul. Se amesteca intr-un castron menta taiata marunt, restul de iaurt si putin piper.
Dupa ce pulpele s-au marinat, se scot si se asaza pe gratar, lasandu-le sa capete o culoare bruna, prin caramelizare. Dupa cateva minute se intorc, iar cu doua minute inainte de a le scoate de pe gratar se adauga putina sare.
Un sfat pentru un gust desavarsit este sa lasi carnea sa se odihneasca dupa ce o iei de pe gratar. Se servesc cu putin sos de iaurt, decorat cu o frunza de menta.