
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
16 bucati bucata | Mici porc-vita Mici porc-vita | ||
1 linguri lingura | Mustar Mustar | ||
2 linguri lingura | Otet Otet | ||
0,5 legaturi legatura | Marar
Marar (proaspat) | ||
0,5 lingurite lingurita | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | ||
1 praf praf | Piper negru Piper negru | ||
1 bucati bucata | Varza alba
Varza alba (alba) | ||
1 lingurite lingurita | Hrean Hrean |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMici cu sos iute si salata de varza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Micii se rumenesc cu atentie pe gratar, cate 3 minute pe fiecare parte.
Varza se toaca fasii marunte (fideluta) si se freaca bine cu sare. Mararul se toaca si se amesteca cu varza, otetul si uleiul.
Mustarul se amesteca cu hreanul pana la omogenizare si se asaza langa micii proaspat luati de pe gratar. Se servesc impreuna cu salata de varza si o bere nefiltrata. Pofta buna!